Kategorier
Ikke kategoriseret

Snobrød til hele gaden

Findes der noget mere hyggeligt, end bål, snobrød og skumfiduser? De færreste vil nok umiddelbart sige nej, der er selvfølgelig lige det med, at alt ens tøj dagen efter lugter langt væk af bål, men det er bare en del af charmen!

Selvom alle elsker bål, er det dog de færreste som får etableret en bålplads i deres have. Det er egentlig en skam, da det er et forholdsvis lille projekt, som til gengæld kan skabe smil på læben igen og igen. Det handler dybest set bare om, at man skal have en jordbund, hvor selve bålet kan være. Herefter skal der lægges nogen sten omkring, som afgrænser bålstedet, og så måske lige lidt til at sidde på, så man undgår at skulle sidde helt nede på jorden. Herefter mangler man faktisk kun at få snittet de obligatoriske snobrødspinde, og så er bålstedet en sten sikker succes!

Inviter venner, familie, naboer og alle andre forbi til en sommeraften omkring bålet. Snobrød, pandekager, skumfiduser og popcorn er alsammen med til at sikre at det bliver en helt fantastisk aften.

Her kan man virkelig tale om en beskeden investering, som giver et enormt afkast.

1215449_82891809