Snobrød til hele gaden

Findes der noget mere hyggeligt, end bål, snobrød og skumfiduser? De færreste vil nok umiddelbart sige nej, der er selvfølgelig lige det med, at alt ens tøj dagen efter lugter langt væk af bål, men det er bare en del af charmen!

Selvom alle elsker bål, er det dog de færreste som får etableret en bålplads i deres have. Det er egentlig en skam, da det er et forholdsvis lille projekt, som til gengæld kan skabe smil på læben igen og igen. Det handler dybest set bare om, at man skal have en jordbund, hvor selve bålet kan være. Herefter skal der lægges nogen sten omkring, som afgrænser bålstedet, og så måske lige lidt til at sidde på, så man undgår at skulle sidde helt nede på jorden. Herefter mangler man faktisk kun at få snittet de obligatoriske snobrødspinde, og så er bålstedet en sten sikker succes!

Inviter venner, familie, naboer og alle andre forbi til en sommeraften omkring bålet. Snobrød, pandekager, skumfiduser og popcorn er alsammen med til at sikre at det bliver en helt fantastisk aften.

Her kan man virkelig tale om en beskeden investering, som giver et enormt afkast.

1215449_82891809

Hejs flaget!

Det første man skal anskaffe til sit hus, er en mægtig flagstang. Ingen fest uden flag, og ingen fødselsdag uden et hejst flag. Der er noget festligt og højtideligt over, at hejse flaget ved sit hjem, og lade dannebrog veje stort og rødt på den blå himmel. Der ser indbydende ud, og giver et smil på læben hos de som kommer forbi din vej. En virksomhed kan også bruge et logo flag som reklame, og for at vise tydeligt hvor virksomheden bor. Andre kan også have interesser i at flage med andre flag, eksempelvis den europæiske unions flag, for at vise sin støtte til det projekt, eller et piratflag, hvis man er til den slags.

Historisk set har man ombord på skibe benyttet en række signalflag som har kunnet fortælle udefrakommende om status ombord på skibet. Eksempelvis hvis skibet var overtaget at pirater. Samtidig kunne det også fortælle om der eksempelvis var sygedom om bord, og at udefrakommende derfor skulle holde sig fra skibet.

Man har dog ikke umiddelbart set dette overført til flagstænger på land, hvorfor det må anbefales at benytte det til at hejse dannebrog op i.