Det var noget for os, er det også noget for dig?

Tyverialarmer var helt bestemt ikke noget vi skulle ud at investere i, inden vi om en måneds tid drager af sted på sommerferie til Provence. Det var dog før, at vi fik uventede besøgende – en indbrudstyv – der tømte både smykkeskrin og hele huset for både pc’er, fjernsyn og kameraer. Vi kontaktede derfor HomeAlarm for en snak om de bedste muligheder med hensyn til tyverisikring, og det var en yderst interessant snak. Vi har derfor fået installeret et tyverialarmsystem, som betyder, at vi nu ikke mere behøver at frygte at forlade huset – heller ikke, når vi snart drager på sommerens ferie.

Det skal være nemt at investere i et solceller anlæg

Det skal være nemt at investere i et solceller anlæg, og det blev det også, da vi for et par år siden valgte at købe et anlæg hos Dansepsolar. Vi har altid været interesseret i at være selvforsynende med det meste, og da vi fandt ud af, at vi selv kunne producere den el, vi forbruger, ja, så var vi ikke sene om at komme i gang. Det har vi bestemt aldrig fortrudt, og vi kan kun anbefale andre, der er interesserede i solceller strøm, at komme i gang med det samme. Det er både utroligt driftssikkert og meget billigere.

Herre pung, vælg den rigtige

Mange tænker ikke over at en herre pung faktisk bliver brugt hver dag, og derfor bør man vælge den helt rigtige. Jeg har selv prøvet at have en pung der ikke opfyldte mine behov i forhold til plads til kort og sedler osv. Den blev jeg ret hurtigt træt af og måtte derfor ud og købe mig en ny, men jeg er også typen der ikke gider bruge formuer på en herre pung. Hos Pungebutikken.dk fandt jeg heldigvis en ny og funktionel herre pung der imødekom alle mine behov, og til en fornuftig pris.